Are you Ready to Board?

DUTCH-SPEAKING STUDENTS ONLY

Meld je aan door te mailen naar iamreadytoboard@maeur.nl met je CV, motivatiebrief, top 3 functies en telefoonnummer

Ga jij deel uitmaken van het 56e bestuur van MAEUR? We zijn op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten die zich een jaar lang met passie willen inzetten om MAEUR weer een stap verder te brengen. 

Een bestuursjaar bij MAEUR betekent een jaar vol nieuwe ervaringen en inzichten. Als part-time bestuurder ben je verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen van de vereniging. In dit jaar zal je uitgedaagd worden op het gebied van strategisch denken, samenwerken en het motiveren van anderen. Alle kennis en contacten die je opdoet, zullen je niet alleen tijdens het solliciteren na je studie helpen, maar ook tijdens je hele verdere carrière. 

Gemiddeld ben je ongeveer 3 dagen per week bezig met MAEUR. Dit betekent echter niet dat je alle dagen op kantoor moet doorbrengen. Naast kantoorwerk, verzorgt het bestuur de activiteiten van de vereniging en onderhoudt het contact met onze (actieve) leden, bedrijven en andere verenigingen. Daarnaast zijn er 's avonds vaak gezellige (sociale) activiteiten waar het hele bestuur toe wordt aangemoedigd te participeren.

Aanmelden kan als Bachelor 2/3 of Master student van alle faculteiten! Wat brengt het je nog meer?

LEARNING

De ervaringen en vaardigheden die je tijdens een bestuursjaar opdoet zullen je bijblijven in je gehele carrière. Omdat je de complete verantwoordelijkheid over de vereniging hebt, zal je soms voor onverwachte keuzes komen te staan. Als dingen fout gaan, moet je samen met creatieve oplossingen komen. Daarnaast zal je in trainingen en door ervaring van ondersteunende raden het beste uit jezelf weten te halen. Je zult teams aansturen, presteren onder druk en snel beslissingen moeten nemen. Iedereen zal zich op andere vlakken ontwikkelen, maar het staat vast dat je enorme stappen zal maken op vele gebieden.

NETWORKING

Tijdens je bestuursjaar zal je een groot netwerk opbouwen van studenten, actieve leden, andere verenigingen, alumni en professionals uit het bedrijfsleven. Dit groeit tot een waardevol netwerk dat niet alleen van pas zal komen tijdens jouw bestuursjaar, maar ook zeker in de jaren daarna.

SOCIALIZING

Een onmisbaar derde punt, want naast hard werken staat een bestuursjaar garant voor een fantastische tijd. Je bouwt niet alleen een hechte band op met je bestuursgenoten, maar ook met de groep enthousiaste actieve leden en met andere besturen. Je zal een groot aantal borrels, feestjes, uitjes, en mooie weekenden meemaken. Het klinkt cliché, maar ‘work hard, play hard’ is het uitgangspunt!

Je kunt solliciteren voor een van onze zeven bestuursfuncties: 

  • President 
  • Secretary & Vice-President 
  • Treasurer 
  • External Relations Coordinator 
  • Project Coordinator 
  • Marketing Coordinator 
  • Data & Growth Coordinator 

Meer weten? Lees de brochure en de interviews met alle bestuursleden om meer over de functies te lezen.

Voor het inplannen van een koffieafspraak of walk & talk om meer te weten te komen over de verschillende bestuursfuncties, stuur een mailtje naar het desbetreffende bestuurslid of naar Bas Güse (president@maeur.nl)

Meld je aan door te mailen naar iamreadytoboard@maeur.nl met je CV, motivatiebrief, top 3 functies en telefoonnummer.