Teamlead Paid Media Campagnes

Company
Digital Inside
Type
Job
Location
Utrecht
Sector
Marketing & communication, Online marketing

Description

Heb jij zin om aan een award-winning online marketing team te bouwen? En krijg je geen genoeg van Google Ads, YouTube Ads, Display Ads, Social Ads en veel data? Solliciteer dan op deze functie als teamlead Paid Media kanalen.

 

Waarom is deze functie zo gaaf?

In deze rol krijg jij de kans om te bouwen aan het paid media team van Digital Inside en ook nog zelf aan de knoppen te draaien van grotere online marketing campagnes. Dé kans voor online marketeers met ervaring die eigenlijk al een tijd de stap willen maken naar teamlead.

 

Wat je allemaal doen als teamlead?

- Bouwen aan het Paid Media Team tot award winning niveau

- Strategie voor grotere accounts

- Paid media campagnes (Google Ads, Meta, TikTok, YouTube, LinkedIn, DOOH)

- Het monitoren van budgetten

- Bewaken van doelstellingen

- Rapportages en dashboards maken

- Innoveren en automatiseren van de paid marketing kanalen

 

Over Digital Inside

Wat je ambities ook zijn, sinds 2017 staan wij voor je klaar. Digital Inside is een snelgroeiend (FD Gazellen ’22 en ’23 / FONK top150) digital marketingbureau dat bedrijven helpt met hun digitale strategie, uitvoering en data & analyses. Wij zijn een jong en fris team en verrassen graag al onze klanten door net even wat verder mee te denken. Wij kijken mee met de business en voelen ons samen verantwoordelijk voor het eindresultaat.

In plaats van impulsief te handelen, zetten we elke stap met doelbewuste planning, vakmanschap en focus. Zo krijgen we elke klus geklaard.

 

Enthousiast geworden, laten we kennismaken. Laat je gegevens hier achter en we spreken elkaar snel