Date:  Thursday, November 22, 2018

 

 

Wil jij een kijkje nemen in de keuken van Quooker?

[Quooker requests only Dutch-speaking students for this event]

Quooker is een sterk innovatief en groeiend bedrijf met internationale ambities. Vanuit Ridderkerk werken wij iedere dag met passie aan de ontwikkeling, productie, verkoop en service van onze producten. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die helpen bij het realiseren van onze ambities door bij ons hun talenten in te zetten. Dit kan met een stageopdracht, afstudeeropdracht of door na afronding van jouw studie bij ons aan de slag te gaan.

Volgens Kelly, voormalig stagiaire bij Quooker, is een stage bij Quooker de ideale stage. ‘Het ene moment werk je aan een klus vanuit Research & Development, de volgende dag wordt je betrokken bij een marketingvraagstuk,’ vertelt Kelly. ‘Dat maakt een stage bij Quooker erg afwisselend en geeft veel vrijheid. In korte tijd krijg je een heel compleet beeld van hoe het bedrijf functioneert, je ontdekt waar je talent ligt en wat je leuk vindt om te doen’.

Ben jij benieuwd of Quooker ook bij jou past? Meld je dan aan voor onze inhousedag op 22 november 2018 en maak kennis met ons. Tijdens deze dag krijg je een presentatie over Quooker, wordt er een interessante case aan je voorgelegd en sluiten we af met een gezellige borrel en de mogelijkheid tot vragen. Schrijf je voor 28 oktober in op www.maeur.nl/quooker en wie weet zien we jou binnenkort!

 

Studierichting: business en/of management gerelateerd.

 

*photo's taken during this event can be used for promotional purposes. Objection? info@maeur.nl