Samsung

Samsung

Samsung Electronics Benelux inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, camera’s, huishoudelijke apparaten, printers, medische apparatuur, netwerksystemen, halfgeleiders en LED-oplossingen. Als een van de wereldleiders op het gebied van elektronica, is Samsung een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij zeer gedreven en getalenteerde medewerkers de sleutel van het succes zijn. Werken met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van Consumer Electronics is stimulerend en motiverend. Bij Samsung zijn wij bezig steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen die een leidende positie in een zeer concurrerende markt met zich meebrengt. Deze inspirerende, flexibele en uitdagende werkomgeving geeft veel ruimte is voor persoonlijke en carrière gerichte ontwikkeling.

Samsung heeft vestigingen in Nederland en België en is met het nieuwe hoofdkantoor op Schiphol heel centraal gevestigd in een inspirerende werkomgeving. Dus, ben jij WO Master student of afgestudeerd, ben je gedreven en heb de ambitie om de dynamische uitdagingen van een marktleider in de consumenten elektronica markt aan te gaan, dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons traineeshipprogramma is de uitgelegen kans om je te ontwikkelen als professional. Samsung bied een inspirerende en flexibele werkomgeving voor starters en young-professionals waarin veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke en carrière gerichte ontwikkeling.

Samsung traineeshipprogramma:
Het Samsung traineeshipprogramma is een tweejarig traject voor afgestuurde master studenten waarin je de kans krijgt om verschillende kanten en afdelingen van het bedrijf te ontdekken. Normaliter zal je tijdens de traineeship volledig meedraaien op 2 verschillende posities op onze sales en marketing afdelingen. Inmiddels bestaat ons traineeshipprogramma alweer 4 jaar en hebben verschillende Erasmus studenten het traineeship met succes doorlopen en zijn zij inmiddels werkzaam bij Samsung. Als je vragen hebt voor huidige of oud trainees stuur ons dan een mailtje dan kunnen wij je met ze in contact brengen.

Op dit moment zijn wij ook opzoek naar een trainee die het eerste jaar specifiek zal meedraaien op de CRM afdeling binnen de Corporate Marketing divisie.

Dus, ben jij op zoek naar een droombaan en een CRM specialist in spé? Droom jij van het opzetten van (online) campagnes (e-mail, push notificaties en loyalty), het analyseren van data, a/b testen & conversieoptimalisatie? En dit allemaal binnen de Adobe Experience Cloud, de online tool voor marketing-, data- en reclame-oplossingen. Join ons CRM team! Dan nemen wij jou mee in de wereld van: Customer Relationship Management. 

Samsung Marketing stagiair(e):
Samsung is opzoek naar een Marketing stagiair(e), deze stage is gericht op het ondersteunen van de Corporate Marketing afdeling op het gebied van planning en kwalitatief onderzoek.

Ben je geïnteresseerd in een ons traineeshipprogramma of een van onze andere (starters) functies en wil je graag meer informatie, stuur dan je CV + begeleidend schrijven naar recruitment.nl@samsung.com