Nestlé

Nestlé

Het hoofdkantoor van Nestlé Nederland staat in Amsterdam. Hiervandaan wordt de Marketing, Sales en Category Management van een aantal zeer succesvolle producten en merken gedaan, zoals Nescafé, Maggi, KitKat, Lion, Smarties, Bros, Chef, Nestlé PyjamaPapje en Purina Pro Plan. Daarnaast zijn hier de afdelingen Finance & Control, Supply Chain en Human Resources gevestigd.

Wil jij de top bereiken bij de grootste food company ter wereld? Dan is het Nestlé Young Talent Programme de ideale start! Groeien en leren in een driejarig programma met de volle focus op jouw unieke persoon & talenten. Tijdens het Nestlé Young Talent Programme krijg je de kans om je in de breedte te ontwikkelen; Marketing, Sales en Category Management komen allen aan bod. Daarnaast kom je in aanraking met onze grote verscheidenheid aan A-merken. Het uiteindelijke doel van het Nestlé Young Talent Programme is het vervullen van een managementfunctie binnen Nestlé.

Ben jij geïnteresseerd in een brede commerciële carrière en wil jij jezelf maximaal ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou om deel te nemen aan onze Business Course dit voorjaar! Deze interactieve course is hét selectiemoment voor het Nestlé Young Talent Programme. Schrijf je in voor eind maart. Ga voor meer informatie over het Nestlé Young Talent Programme en de Business Course naar onze website.