Stagiair e-Business/Online marketing

Stagiair e-Business/Online marketing

Doe jij een studie in de richting van Digitale Media & Communicatie en ben jij op zoek naar een uitdagende Online Marketing stage? Kom dan stage lopen bij het e-Business team van JDE Professional!

We bieden een veelzijdige stage in de (online) wereld van Koffie & Thee, waarbij je in korte tijd veel kunt leren op het gebied van e-Business (webshop), SEO, SEA, e-mail marketing en webanalyse. Daarnaast is er een open en informele sfeer, waardoor er ruimte is voor eigen initiatieven.

JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Onze merken zijn onder andere: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Pickwick, Kenco, Pilao en Gevalia. Een team van ruim 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffie kampioenen, aanwezig in meer dan 100 landen, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”.

Informatie over de afdeling
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, o.a. bekend van de merken Douwe Egberts, Pickwick en Piazza D’Oro is gevestigd in Utrecht. We zijn expert op het gebied van koffie en thee in de buitenshuismarkt (zakelijk) en leveren een full service concept aan: van apparatuur en ingredi├źnten tot accessoires, dienstverlening en financiering.

Wat je gaat doen

  • Opvolging geven aan de uitvoering van de digitale marketingstrategie voor verschillende marktsegmenten;
  • Meedenken en –werken aan continue verbetering van klanttevredenheid op www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl, bijvoorbeeld content activiteiten in het CMS-systeem;
  • Leadgeneratie activiteiten, zoals het maken van een wekelijkse rapportage en het monitoren van het gehele leadproces;
  • Diverse webshop activiteiten op www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl zoals out-of-stocks bijwerken en het updaten van catalogus;
  • Activiteiten rondom SEO, SEA, Direct Response, e-mail marketing, usability en webanalyse.

Jouw profiel

  • HBO of universitaire opleiding. Aantoonbare affiniteit met internetmarketing, internet en/of e-business is een must;
  • Analytisch sterk;
  • Zelfstandig, proactief en resultaatgericht kunnen werken;
  • Uitstekende PC-vaardigheden en kennis van internet.

We bieden
Als je bij ons werktmaak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doetwordt opgemerkt.

Over de stage
De stage is een meeloopstage en te combineren met een stageopdracht, afstuderen behoort niet tot de mogelijkheden. Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. Onze voorkeur gaat uit naar een periode van minimaal 5 maanden vanaf september 2017. In overleg zullen we de startdatum en duur bepalen.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Sanne van Soest, Online Marketeer e-Business, bereikbaar op 030 – 297 2051. Ben je ge├»nteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren.