Stagaire Finance

Stagaire Finance

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

 

Over onze afdeling

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse buitenshuismarkt (business-to-business): van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDE Professional heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

Binnen het Sales-Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Je ondersteunt gedurende de stage, met een divers takenpakket, het team en daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met Sales-Finance binnen de FMCG sector!

 

Wat ga je doen?

  • Doorrekenen van deals die sales heeft afgesloten met onze klanten;
  • Ondersteuning van de commercial controller bij (Europese) aanbestedingen en grote deals;
  • Diverse financial control werkzaamheden;
  • Een gaaf eigen finance project waarin je het verschil kunt maken.

 

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO-/WO-opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie;
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken;
  • Je kan snel data analyseren en verbanden leggen en vanuit daar actie ondernemen;
  • Je bent enthousiast en hebt goede kennis van Excel.

 

We bieden

Als je bij ons werktmaak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is, overal ter wereld. Wat je hier doetwordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van € 450 per maand plus eventuele reiskosten. De stageperiode is per 8 januari 2018 en voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Max Heldens, Commercial Controller, bereikbaar op 06 – 2784 5429. Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je online reageren ter attentie van Leonne Verbruggen, HR Business Partner.

 

Soliciteren? Klik hier