Marketing Stagiair Zonnatura

Marketing Stagiair Zonnatura

Marketing Stagiair(e)

Wessanen Benelux heeft doorlopend stageplaatsen. Op dit moment is er ruimte voor een Marketing Stagiair(e) voor het merk Zonnatura. Het betreft een meeloopstage voor een periode van zes maanden. Start- en einddatum zijn in overleg.

De Marketing Stagiair(e) draait volledig mee in het team en ondersteunt bij alle dagelijkse werkzaamheden. Je helpt mee bij het uitwerken van nieuwe activatie- en communicatiecampagnes (online en offline), ondersteunt bij de implementatie van het nieuwe design en werkt mee aan het ontwikkelen van nieuwe producten.

Omdat Wessanen en specifiek het merk Zonnatura zo hard groeien, is er genoeg te doen en krijg je als Marketing Stagiair(e) een serieuze verantwoordelijkheid. Dit is een mooie kans om te leren hoe het is om te werken binnen een snelgroeiend en commercieel bedrijf in Amsterdam.

 

Organisatie en team

Je komt te werken binnen het marketingteam voor Zonnatura. Omdat de producten van Zonnatura in veel verschillende productcategorieën vertegenwoordigd zijn (o.a thee, ontbijtgranen, tussendoortjes, dranken, en broodbeleg) is de merk-verantwoordelijkheid ook opgedeeld naar categorie. Dat betekent dat de Brand Managers Zonnatura verantwoordelijk zijn voor één of meerdere categorieën. 

Als Marketing Stagiair(e) voor Zonnatura ondersteun je het hele Zonnatura marketingteam. Je loopt dus mee met een Brand Manager die bezig is met een nieuwe campagne voor thee en de dag erna ben je betrokken bij het voorbereiden van een strategiesessie voor een nieuw tussendoortje.

 

Vereisten

  • Derde- of vierdejaars student (HBO of WO)
  • Bij voorkeur een marketing gerelateerde opleiding
  • Proactief en zelfstandig
  • Sociaal en ambitieus
  • Affiniteit met biologische voeding

 

Soliciteren? Klik hier.