Marketeer OSM

Marketeer OSM

Je volgende werkgever, het is zo ontzettend belangrijk. Het liefst zou je natuurlijk al je vragen stellen over wie wij zijn. Liever stellen we jou de volgende vraag: wat vind jij nu écht belangrijk in je baan?

Geld
Iedereen moet zijn huur betalen. We hoeven er dan ook niet geheimzinnig over te doen dat geld een belangrijke factor is in het kiezen van een baan. Goed werk moet goed betaald worden. Wij bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Kansen
Iedereen wil dat zijn of haar bijdrages meetellen. Laat dat nu precies een kracht van ons zijn. Je werkt als marketeer in een zelfsturend team en bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Neem initiatief en druk je stempel. Wij vertrouwen onze mensen en willen je die ruimte geven. Daarin bieden wij jou de ruimte en budget om jezelf te ontwikkelen.

Trots
Op een feestje wil je kunnen vertellen dat je trots bent op wat je doet. Trots op je werk en trots op je bedrijf. Een tof kantoor en een geslaagd product als OSM dat door meer dan vijf miljoen mensen met plezier gespeeld wordt. Wij beloven je dat je met energie tegen je familie zult vertellen hoe het op je werk gaat.

Plezier
Wij geloven dat je plezier moet hebben in je werk om optimaal te kunnen presteren. Maar ook naast je werk. Een informele werksfeer met ambitieuze, jonge mensen die elkaar in alles steunen. En ja, dan ga je dus met plezier naar je werk toe elke ochtend.

En naar wie zijn wij dan op zoek?
Een enthousiaste marketeer met een passie voor gaming en voetbal die het bovenstaande verhaal aanspreekt. We zoeken een startende marketeer met passie voor ons product OSM. Iemand die analytisch sterk is, dit kan vertalen naar praktische oplossingen en houdt van aanpakken. Je analyseert gebruikersdata, zoekt naar verklaringen en stuurt bij waar nodig. Kortom: je werkt samen met je teamgenoten om OSM een nog beter spel te maken.

 

Jij:

  • Hebt HBO/ WO werk- en denkniveau.
  • Hebt 0 tot 3 jaar ervaring als marketeer.
  • Hebt affiniteit met voetbal en/ of Games.
  • Bent analytisch.
  • Neemt graag initiatief.
  • Denkt mee over het ontwikkelen van brandstrategie, features en community management.
  • Hebt ervaring met Office.
  • Hebt ervaring met Google Big Query en/of R (pré).
  • Hebt een uitstekende beheersing van Nederlandse èn Engelse Taal.


Ja?
Ben jij die enthousiaste teamplayer met een passie voor gaming en voetbal die zichzelf wil ontplooien binnen een jong en informele omgeving? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren.

Mail je CV en motivatiebrief naar vacature@gamebasics.nl. Als je vragen hebt over de functie (of wil je kletsen over onze passie) kun je ons altijd bellen of een mailtje sturen naar marco@gamebasics.nl o.v.v. Marketeer OSM.