Marketeer

Marketeer

De organisatie

 

Als marktleider op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in Nederland weten wij als geen ander hoe we ongedierteproblemen moeten aanpakken. Met ongeveer 300 medewerkers verspreid over 5 vestigingen in Nederland is er altijd een vakman in de buurt die op professionele wijze de ongediertebestrijding en -preventie voor u kan uitvoeren.

 

Rentokil Pest Control is internationaal marktleider en maakt deel uit van de Rentokil Initial Plc. Bedrijven kunnen op ons vertrouwen voor het bestrijden en voorkomen van hygiënische en materiële problemen als gevolg van ongedierte in en om gebouwen. Wij zorgen voor een snelle en effectieve service op afroep en preventieve maatregelen die het personeel van bedrijven de beste bescherming en veiligheid biedt.

Voor de locatie Nieuwegein zijn wij opzoek naar

Marketeer (1fte)

De afdeling
De afdeling Marketing bestaat uit 3 specialisten. Met dit team wordt dagelijks hard gewerkt om de organisatie de commerciële doelstellingen op het gebied van acquisitie en sales te laten behalen. We zoeken een Marketeer die met zijn of haar aanvullende kennis ons team letterlijk wil komen versterken!

Functie en verantwoordelijkheden
Als Marketeer ben verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten, uitwerken en uitdragen van zowel online als offline marketinguitingen. Je levert een actieve bijdrage door goede en effectieve campagnes te ontwikkelen op basis van analyses van onze diensten, klanten en segmenten. Je komt met voorstellen voor acties, zowel intern als extern gericht. Je weet te allen tijde de juiste zichtbaarheid voor Rentokil te bewerkstelligen bij zowel beurzen als offline en online.

Andere werkzaamheden kunnen zijn:

 • Optimaliseren van marketing materialen, nieuwe marketing materialen ontwikkelen;
 • Organisatie deelname aan beurzen gericht op Agro en Bird;
 • Opzetten en uitrollen (extern en intern) van Telesales campagnes. Aanspreekpunt voor de afdeling Telesales betreffende de lopende campagnes en gedurende de opstart van de campagne;
 • Content marketing middels de inzet van Social Media, blog, e-mail marketing
 • PR reactief en pro-actief;
 • Introduceren van nieuwe diensten en producten.

Jouw profiel
Als enthousiaste Marketeer ben je in het bezit van een afgeronde HBO Marketing opleiding, en heb je minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soort gelijke functie, bij voorkeur in de dienstverlenende B-to-B sector. Je hebt affiniteit met Online en Offline Marketing. Je bent een initiatiefnemer, flexibel en creatief.

Om te slagen in deze functie is het belangrijk dat je:

 • Een gedreven persoonlijkheid hebt met een enthousiaste instelling en doorzettingsvermogen;
 • Een resultaatgericht, commercieel ingesteld en technische affiniteit hebt;
 • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Schrijvend en creatief vermogen hebt;
 • Een zeer goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 Wij bieden

Rentokil Pest Control biedt een uitdagende en afwisselende omgeving in een dynamische en solide internationale organisatie met volop kansen voor ontwikkeling. Rentokil Pest Control is een no-nonsense werkgever waar teamwork, servicegerichtheid en intermenselijke relaties de drijfveer zijn. Meer informatie over Rentokil kun je vinden op onze website: www.rentokil.nl.

Meer informatie over werken bij Rentokil Pest Control? Kijk dan op onze website: www.rijobs.eu

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatie naar Tancha Christiaanse via onze sollicitatiepagina. Voor vragen kun je contact opnemen via 0703576357.

Een persoonlijkheidsvragenlijst en een employment screening kunnen deel uit maken van de sollicitatieprocedure.