HILTI Young Potential Program - "Commercial Track"

HILTI Young Potential Program - "Commercial Track"

Wat is de functie?

Voor ambitieuze starters (ook dames!) heeft Hilti een uniek traineeship. Je werkt bij een internationale wereldmarktleider. Een innovatief, succesvol en snelgroeiend bedrijf met veel (internationale) carrièrekansen. Waar je vanaf dag één zelfstandig met klanten aan de slag gaat! Door deze verantwoordelijkheid heb je een ongekend steile leercurve in alle competenties en kennis voor jouw rol als future manager. 

Wat is Hilti?

Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Hilti is toeleverancier van technologisch leidende producten, software en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. Hilti heeft meer dan 23.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Wij zijn een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.
 

Wat houdt de functie in?

Tijdens het traineeship krijg je direct de verantwoordelijkheid voor de omzet in jouw eigen marktgebied. Management, commercie en Hilti leer je tenslotte niet uit boeken, maar door het te ervaren, te doen en beleven! Bij Hilti werk je een-op-een samen met onze klanten en de eindgebruikers van onze producten. Deze uitdagende manier van werken geeft je de beste kansen om jezelf te laten zien en te ontwikkelen naar een toekomstige managementpositie. Natuurlijk word je daarbij uitstekend begeleid door jouw teamleider, onze productmanagers en ervaren collega’s. Zowel binnen als buiten Nederland liggen er veel kansen voor horizontale en verticale groei.

Nederland kent geen échte ‘universiteit’ voor sales, maar onze opleidingen komen wellicht het best in de buurt. In alle opzichten investeren we in jouw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

comm_track_2017_new_1.jpg

'80% van onze management posities zijn ingevuld door interne kandidaten. Dit geeft aan hoeveel waarde er gehecht wordt aan onze mensen en hun ontwikkeling.' 

Wat hebben wij te bieden?

 • Investering in jouw opleiding en uitstekende begeleiding.
 • Wereldwijde loopbaankansen: maar liefst 80% van onze managers is intern doorgestroomd.
 • Betekenisvolle rol en direct contact met onze klanten.
 • Open, informele en hands-on cultuur met veel drive om samen te presteren.
 • Werken voor de marktleider, met aansprekende producten en diensten.
 • Uitstekende voorwaarden op maat met bonussen, premievrij pensioen en faciliteiten als leaseauto, telefoon en laptop.
   

Waarom solliciteren?

Voor ambitieuze young professionals (ook dames!) heeft Hilti een uniek traineeship. Je werkt bij een internationale wereldmarktleider. Een innovatief, succesvol en snelgroeiend bedrijf met veel (internationale) carrièrekansen. Waar je vanaf dag één zelfstandig met klanten aan de slag gaat! Door deze verantwoordelijkheid heb je een ongekend steile leercurve in alle competenties en kennis voor jouw rol als future manager. 

Je hebt nodig:

 • Een WO diploma en zakelijk instinct
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Inzet, moed en een competitieve instelling
 • Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen

Soliciteren? Klik hier