Consultant Digital Marketing

Consultant Digital Marketing

Consultant – Digital Marketing

Sta jij aan de start van je carrière en zoek je naar een marketing-uitdaging die aansluit op de digitaliserende wereld? Ben je een marketeer die op nieuwe manieren klanten wil begrijpen en binden? Ben je creatief en klantgericht en wil je stappen zetten in het vertalen van trends als big data, artificial intelligence en virtual reality naar renderende klantinteractie?

Overweeg dan een start van je carrière bij Riverwise. Wij zoeken professionals die hun marketingexpertise combineren met scherp analytisch vermogen en een fact-based aanpak. Om data-gedreven klantinzicht te vertalen naar innovatieve en creatieve manieren om klanten te binden. Om organisaties en mensen aan de hand te nemen in hun transformatie naar digital marketing.

We bieden je de mogelijkheid een steile groeicurve door te maken binnen een jong, professioneel en dynamisch team; en actief te zijn in zowel adviestrajecten voor grote organisaties als in onze eigen start-ups. En uiteraard bieden we je een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling. Want successen creëer je samen en deel je samen.

We zien je cv, cijferlijsten (universiteit en VWO) en (korte) motivatie graag tegemoet.

Solliciteren kan via onze website www.riverwise.nl

Arian Eland, partner | arian.eland@riverwise.nl | 06 469 459 50

Erik van der Sluis, partner |erik.vandersluis@riverwise.nl | 06 460 924 06